*** Водещите вечерни новини на 14 април ***   Братът на бившата

...
*** Водещите вечерни новини на 14 април ***
 
Братът на бившата
Коментари Харесай

Водещите новини! Братът на бившата шефка на ДАБЧ е пленен в Крим. Близки на моряците от „Царевна“ с подробности

*** Водещите вечерни вести на 14 април ***

 

Братът на някогашната шефка на Агенцията за българите в чужбина е покорен в Крим, заяви изданието Измаил сити.

Става дума за бесарабският българин капитан Дмитрий Бурлаков от село Лошчиновка (Кайраклия, Украйна). Според медии той е оживял, откакто хеликоптерът му Ми-8 е бил свален от съветска ракета край Мариупол.

Бурлаков е брат на някогашния ръководител на Агенцията за българите в чужбина Райна Манджукова. Самата тя написа във фейсбук: " Моето малко братче!.. Мама те е родила с риза. Господ те избави...

А ние се молим по-бързо да си измежду нас. Цялата рода се моли.... Ще кажа повече - България се моли!.. "

***

Това, което аз попитах, е по какъв начин е предходна евакуацията. Това, което ми беше отговорено, бе: „ Ние се евакуирахме сами “. Това съобщи брачната половинка на един от българските моряци от кораба „ Царевна “ - Севдалина Стоянова.

***

Най-после…

***

***

Софийският областен съд реши, че карцерът на някогашния министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов е противозаконен.

***

Заради тръбата с фекалии, които се изливаха в морето

***

България и Съединени американски щати не престават взаимните си военни учения. Това пишат на Фейсбук страницата си от Американското посолство у нас.

***

Невзлин също добави, че в съветското министерство на защитата са били осъществени всеобщи арести. " Задържани са 20 генерали. Вероятно повода е, че те са крали парите, отпускани от Владимир Путин за подготовката на войната против Украйна. От 2014 година (окупацията на черноморския полуостров Крим) са били присвоени 10 милиарда щатски $ ", добави той.

***

Началникът на " Криминална полиция " Петър Петров заяви, че главният претекст, по който работят проверяващите, са неуредени финансови взаимоотношения. Убитият и арестуваният за убийството са имали общ бизнес. Конфликтът е зародил през последните месеци поради неуредени финансови въпроси. Дали убитият е дължал пари или е откраднал пари, ще изясняваме, съобщи Петров.

***

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР